dimarts, 30 de setembre del 2008

enyorança universitaria.

em trobava jo, de nou pels passadissos d'aquella, la llunyana universitat, tot corprès de les circumstàncies. si fa no fa, estranyes que m'envoltaven -d'una manera no menys estranya- quan després d'instal·lar ubuntu com a sistema operatiu en una pc pels revolucionaris del demà reunits setmanalment al local (lokal, si hem de fer cas a la norma) d'estudiants, he decidit recompensar-me amb un refrigeri abans d'encarar-me a la gran bèstia que seria l'edifici de rectorat.

els esdeveniments se succeiren tal que així; jo a la cua, procurant -com sempre a les cues i passadissos universitaris- emetre la més gran de les olors a roca, per tal d'així passar desaparcebut i esperant el meu torn. Arribat aquest (hubo gran regocijo en la comarca), orgullòs de mi, he demanat un entrepà vegetal i rebut el ticket (que per desgràcia ha perdut part de la seva essència) l'he demanat a l'aparent recaptadora dels mateixos.
se'l mirà, em mirà. torna a mirar-lo, probablement llegint-lo i mitjançant el més expressiu dels llenguatges corporals inquireix què coi voldria jo.

- un bocadillo vegetal, por favor. -si EL President deia que "hi ha catalans..." jo, apàtric com sóc, no seré menys.
- de jamón o de atún.
- ...
- de jamón o de atún.

i després d'una pausa teatralment dramàtica he pensat que el millor seria expressar fidelment la meva, sovint condició -val dir-ho-, de vegetarià.

- un bocadillo vegetal, así que de jamón mejor no...
- entonces de atún.

i allargant el braç m'he trobat mossegant tonyina amb enciam, tomàquet i d'altres ingredients tot pensant quant gaudeixo d'aquestes lleus experiències.

ha sido un día francamente.


dissabte, 27 de setembre del 2008

Biografia no Autorizada - Nechaev.

como bien saben algunos, últimamente me divierto redactando la biografía de un amigo, Nechaev, tomó el nombre de Sergey Nechayev, ya saben, el anarquista nihilista ruso preferido de los niños.
encuentren las diferencias.









...empezó de forma estúpida al crearle el perfil de lastfm y bueno, ya llevo escritas algo más de 70 páginas.

he aquí un fragmento totalmente al azar (y no al aznar):

"...en el que pasó un año aparentemente feliz. Poco se sabe de aquella época, excepto que llovió un total de 247 días, un francés con sombrero verde estornudó seis veces seguidas mientras en otro lugar ocurría un hecho sin relación alguna, alguien leía un periódico de hacía tres días y un reloj sin cuerda marcó estoicamente las cuatro y treinta y siete durante al menos tres meses y dos días.

Aunque muchos biógrafos no están de acuerdo con este hecho, incluso los más desaprensivos creen que se tarta de algo trivial y sin importancia para la vida de nuestro personaje, se sospecha que Nechaev encontró nueve rublos olvidados en el bolsillo interior izquierdo de la chaqueta púrpura de un revisor de tranvía llamado Trevor Instalovsky, hijo de marino senegalés aficionado al pato pekinés y a la petanca invertida, y de una tapir francesa licenciada en medicina por la Universidad de Tánger; lugar donde se conocieron –pues se conoce que el marino disputaba allí la final de macramé con pasta- y pronto adoptaron a Trevor, un niño de 38 años cuya máxima aspiración era sellar el billete de una mujer portuguesa de calcetines blancos; múltiples investigaciones disciernen de sus deseos, y de allí surgen la mayoría de discusiones entre sus biógrafos hasta el incidente de 1926 en el que el ilustre Dr. Regrendold se equivocó, deliberadamente, al darle la hora a su colega sueco Viss Apattanar..."

y bueno, podría seguir por horas, però tampoc cal, no?

dilluns, 15 de setembre del 2008

Do I listen to pop music because I'm miserable or am I miserable because I listen to pop music?

estava a la dutxa i m'he posat a cantar Wig in a box de la pel·lícula Hedwig i d'alguna manera he acabat per cantar el Bon Dia de Els Pets.

what's wrong with me?






el més curiòs és que estava sonant el cd de Messiah (Godflesh) al reproductor del bany.